Pentru a incheia luna iunie intr-o nota predominant sportiva si a valorifica la maxim prezenta maestrului Andrea Bove (Master Teacher in Military Self Defence), Grand Master Nita Vasile a continuat seria evenimentelor organizate cu un stagiu de Stick Fight Style Self Defence System.
Litoralul romanesc, mai precis statiunea Cap Aurora, a gazduit in perioada 25 – 30 iunie sportivi de diferite varste si maestri ai artelor martiale si sporturilor de contact cu renume international.
Stagiul a fost structurat astfel incat sa cuprinda cate doua antrenamente pe zi (dimineata si seara). Antrenamentele de dimineata au fost conduse de Master Andrea Bove, specificul acestora fiind Self Defence. In cadrul antrenamentelor de seara, Master Nita Vasile a prezentat si explicat in detaliu sportivilor tehnici de Stick Fight Style competitional.
La finalul stagiului s-au acordat diplome de participare, Grand Master Andrea Bove amintind, din nou, impresia placuta pe care i-au lasat-o atat pregatirea participantilor la stagiu cat si profesionalismul organizatorilor (in special, Grand Master Nita Vasile).