Intre 24 si 29 iunie 2013 statiunea Eforie Nord s-a animat prin prezenta sportivilor clubului Hanshi.
Seminarul de Stick Fight Style si Taekwondo organizat de Grand Master Nita Vasile (8 DAN Krav Maga, fondator al Stick Fight Style) si Nita Marius (4 DAN Taekwondo, maestru al sporturilor, antrenor al lotului olimpic de Taekwondo) a avut peste 30 de participanti. Desi la eveniment au predominat copiii si juniorii, au fost prezenti si sportivi de varste mai inaintate.
Seminarul a fost conceput astfel incat sportivii sa poata participa la cate doua antrenamente pe zi, unul de Stick Fight Style condus de Shihan Nita Vasile si unul de Taekwondo condus de Sensei Nita Marius.
In scopul dezvoltarii reflexelor, spiritului de echipa si comunicarii, s-au desfasurat diverse activitati. Implicarea parintilor prezenti la eveniment s-a facut simtita in mod deosebit, acestia luand parte la jocurile si activitatile propuse de organizatori. Interactivitatea a fost atributul cheie al evenimentului.
La finalul seminarului, participantilor li s-au acordat diplome. Sportivii au primit felicitari pentru prezenta activa si interesul de care au dat dovada pe parcursul celor 6 zile.
Multumim celor implicati in desfasurarea acestui eveniment, fie ei parinti, sportivi sau instructori, dar mai ales lui Shihan Nita Vasile si Sensei Nita Marius pentru impartasirea unor parti din vastele lor cunostinte in domeniul artelor martiale.