Clubul HANSHI a ales sa marcheze inceputul de primavara prin seminarul de Krav Maga & Stick Fight Style sustinut de Grand Master Nita Vasile. In perioada 1-3 martie 2013, peste 60 de sportivi au fost prezenti in sala de sport a Scolii Speciale nr. 11 ”Constantin Paunescu”. Seminarul a constat in 5 antrenamente, structurate echilibrat atat din punct de vedere al efortului fizic cat si al tehnicilor prezentate.


Sportivii participanti au acoperit toate categoriile de varsta, acest lucru aratand din nou universalitatea procedeelor Krav Maga si Stick Fight Style, precum si interesul pentru modul de predare si vasta experienta ale maestrului Nita Vasile.
Fiecare antrenament a avut unicitate, prezentandu-se tehnici Krav Maga si din programa Stick Fight Style (de la nivelul 8 – centura galbena si pana la nivelul 3 – centura albastra cu un capat maro): lovituri specifice de brate si picioare, parari, lovituri si blocaje de baston, autoaparare fata de un posibil atac cu bastonul sau fata de un atac fara arma.


Mai mult de jumatate dintre sportivi au sustinut si promovat examene de grad. La finalul ultimului antrenament (implicit si finalul intregului seminar), toti sportivii au fost felicitati pentru prezenta activa si au primit diplome de participare. Multumim tuturor celor ce s-au implicat in organizarea acestui seminar, celor ce au participat sau au sustinut examene, si in primul rand lui Shihan Nita Vasile pentru rabdarea si placerea cu care a impartasit o parte din cunostintele sale in domeniul artelor martiale.