Seminar Semi-militarizat 2021

În vara anului 2021, FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE KRAV MAGA KAPAP DEFENSYSTEM, a organizat Seminarul Semi-Militarizat pentru practicanții de arte marțiale din cadrul oranizației. Sub atenta conducere a Marelui Maestru Vasile NIȚĂ, seminarul a fost susținut de Instructorul departamentului Krav Maga militar Dragoș Soare, și a avut ca temă: Dezarmări contra amenințărilor de pistol, Cunoașterea diferitelor…

Details

Seminar de Tehnici de Autoapărare

Seminarul de Tehnici de Autoapărare a avut scopul de a reaminti practicanților de Krav Maga Stick Fight tehnicile de răspuns în situația unor atacuri specifice mediului urban.

Examen de Centura Neagră 2020

În vara anului 2020, FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE KRAV MAGA KAPAP DEFENSYSTEM, a organizat examenul de Centura Neagră pentru practicanții de arte marțiale din cadrul oranizației, sub atenta conducere a Marelui Maestru Vasile NIȚĂ. În cadul examenului spotivii și-au demonstrat cunostințele și măiestria în practicarea stilului Krav Maga Stick Fight promovat de Federație. Cei examinaţi au…

Details

Seminar de Cuţit 23 februarie 2020

În cadrul FEDERAŢIEI ROMÂNE DE KRAV MAGA KAPAP DEFENSYSTEM anul sportiv 2020 a debutat cu un seminar în care s-au perfecţionat tehnicile de autoapărare împotriva atacurilor şi amenintărilor de cuţit.

Seminarul a fost coordonat de preşedintele Asociaţiei Mondiale de Arte Marţiale Tehnici de Autoapărare şi Supravieţuire (AMAMTAS), Shihan Vasile NIŢĂ!

Seminar Recapitulativ 15 decembrie 2019 Seniori

Si seniorii din cadrul FEDERAŢIEI ROMÂNE DE KRAV MAGA KAPAP DEFENSYSTEM şi ai CLUBULUI SPORTIV DE  ARTE MARŢIALE HANSHI au avut parte în data de 15 decembrie 2019 de ultimul Seminar Recapitulativ al Tehnicilor de Autoaparare din anul 2019, ce a fost organizat sub atenta conducere a Marelui Maestru Vasile NIȚĂ.

Seminar Recapitulativ 15 decembrie 2019 Juniori

În data de 15 decembrie 2019  FEDERAŢIA ROMÂNA DE KRAV MAGA KAPAP DEFENSYSTEM şi CLUBUL SPORTIV DE  ARTE MARŢIALE HANSHI, a organizat sub atenta conducere a Marelui Maestru Vasile NIȚĂ ultimul Seminar Recapitulativ al Tehnicilor de Autoaparare din anul 2019.

Centura de Campion National STICK FIGHT PROFESIONISTI 2019

Patronat de Asociația Mondială de Arte Marțiale Tehnici de Autoapărare si Supraviețuire NIVA, a fost organizat în data de 11 decembrie 2019 Lupta pentru titlul de Campion National Stick Fight Profesionisti 2019 sub atenta conducere a Marelui Maestru Vasile NIȚĂ si care a fost gazduita de Gala Dynasty Fight Night la RIN GRAND HOTEL –…

Details

SEMINAR RECAPITULATIV KRAV MAGA STICK FIGHT

Sub patronajul Asociației Mondiale de Arte Marțiale Tehnici de Autoapărare si Supraviețuire NIVA, a fost organizat în data de 13 iulie 2019 Seminarul Recapitulativ de Krav Maga Stick Fight sub atenta conducere a Marelui Maestru Vasile NIȚĂ.

Seminar de Kickboxing-K1 cu Legenda K1 Max-Gago Drago

Practicanţi de Stick Fight din cadrul FEDERAŢIEI ROMÂNE DE KRAV MAGA KAPAP DEFENSYSTEM  şi a CLUBULUI SPORTIV DE  ARTE MARŢIALE HANSHI au participat la Seminarul de “Kickboxing-K1 cu Legenda K1 Max-Gago Drago”, organizat de Fight Clubul NIŢĂ DINASTY în ziua de 31 mai 2019 .

Seminar 1-2 iunie 2019

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, în perioada 01-02 iunie 2019 s-a desfăşurat seminarul cu tema “Tehnici de Stick Fight aplicabile în situaţii de supravieţuire în mediu montan, şes şi calamităţi naturale”, pentru copii cu vârsta între 5 şi 15 ani. Sub patronatul WORLD MARTIAL ARTS ASSOCIATION SELF DEFENCE AND SURVIVAL TECHNIQUES – „NIVA”, copii…

Details