Seminar de Cuţit 23 februarie 2020

În cadrul FEDERAŢIEI ROMÂNE DE KRAV MAGA KAPAP DEFENSYSTEM anul sportiv 2020 a debutat cu un seminar în care s-au perfecţionat tehnicile de autoapărare împotriva atacurilor şi amenintărilor de cuţit.

Seminarul a fost coordonat de preşedintele Asociaţiei Mondiale de Arte Marţiale Tehnici de Autoapărare şi Supravieţuire (AMAMTAS), Shihan Vasile NIŢĂ!

Seminar Recapitulativ 15 decembrie 2019 Seniori

Si seniorii din cadrul FEDERAŢIEI ROMÂNE DE KRAV MAGA KAPAP DEFENSYSTEM şi ai CLUBULUI SPORTIV DE  ARTE MARŢIALE HANSHI au avut parte în data de 15 decembrie 2019 de ultimul Seminar Recapitulativ al Tehnicilor de Autoaparare din anul 2019, ce a fost organizat sub atenta conducere a Marelui Maestru Vasile NIȚĂ.

Seminar Recapitulativ 15 decembrie 2019 Juniori

În data de 15 decembrie 2019  FEDERAŢIA ROMÂNA DE KRAV MAGA KAPAP DEFENSYSTEM şi CLUBUL SPORTIV DE  ARTE MARŢIALE HANSHI, a organizat sub atenta conducere a Marelui Maestru Vasile NIȚĂ ultimul Seminar Recapitulativ al Tehnicilor de Autoaparare din anul 2019.

Centura de Campion National STICK FIGHT PROFESIONISTI 2019

Patronat de Asociația Mondială de Arte Marțiale Tehnici de Autoapărare si Supraviețuire NIVA, a fost organizat în data de 11 decembrie 2019 Lupta pentru titlul de Campion National Stick Fight Profesionisti 2019 sub atenta conducere a Marelui Maestru Vasile NIȚĂ si care a fost gazduita de Gala Dynasty Fight Night la RIN GRAND HOTEL –…

Details

SEMINAR RECAPITULATIV KRAV MAGA STICK FIGHT

Sub patronajul Asociației Mondiale de Arte Marțiale Tehnici de Autoapărare si Supraviețuire NIVA, a fost organizat în data de 13 iulie 2019 Seminarul Recapitulativ de Krav Maga Stick Fight sub atenta conducere a Marelui Maestru Vasile NIȚĂ.

Seminar de Kickboxing-K1 cu Legenda K1 Max-Gago Drago

Practicanţi de Stick Fight din cadrul FEDERAŢIEI ROMÂNE DE KRAV MAGA KAPAP DEFENSYSTEM  şi a CLUBULUI SPORTIV DE  ARTE MARŢIALE HANSHI au participat la Seminarul de “Kickboxing-K1 cu Legenda K1 Max-Gago Drago”, organizat de Fight Clubul NIŢĂ DINASTY în ziua de 31 mai 2019 .

Seminar 1-2 iunie 2019

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, în perioada 01-02 iunie 2019 s-a desfăşurat seminarul cu tema “Tehnici de Stick Fight aplicabile în situaţii de supravieţuire în mediu montan, şes şi calamităţi naturale”, pentru copii cu vârsta între 5 şi 15 ani. Sub patronatul WORLD MARTIAL ARTS ASSOCIATION SELF DEFENCE AND SURVIVAL TECHNIQUES – „NIVA”, copii…

Details

Cupa HANSHI – 15 dec. 2018

Sub patronajul Marelui Maestru Vasile NIȚĂ și a Federației Române de Krav Maga Kapap Defensystem, s-a desfășurat și în acest an CUPA HANSHI. De această dată, pe lângă meciurile de Stick Fight au avut loc și meciuri de kickbox. Fiind adresate începătorilor, meciurile de kickbox s-au desfășurat după reguli de light contact și high kick pentru…

Details

17 Nov. 2018 – Examene de Centură

Sala din Club EXTREME din sector 3

Grand Master Vasile Niță a condus Examenul de Centură pentru practicanții de Krav Maga Stick-Fight ai instructorului Ciprian Arion care își desfășoară activitatea în sala de la Club EXTREME sector 3.

21 octombrie 2018 Seminar Recapitulativ de Stick Fight

Grand Master Vasile Niță  condus Seminarul Recapitulativ de Stick Fight, prin care s-a făcut o trecere în revistă a programei de studiu și de examinare.

Evenimentul s-a desfășurat la sala de sport a Școlii Speciale nr. 11 ”Constantin Păunescu” din Sectorul 6.